söndag 20 april 2014

NailArt Sunday, OPI Sheer tints

Här kommer mitt utlovade inlägg om OPI Sheer tints. Det blir först några bilder på bara de olika tinten och sen en manikyr och eftersom den innehåller flera olika lack så är jag med på LeLacks NailArt Sunday. Temat är fritt val. 


 På denna bild har jag ett lager av de olika färgerna på varsin nagel. Uppifrån och ner: I´m never amberrassed, Be magentale with me, Don´t violet me down och I can teal you like me. 
På denna bild är det två lager av varje färg.

Tre lager. 



















Här har jag målat lite olika på varje nagel. Ett penseldrag i varje färg på alla naglar. Grunden är OPI, My boyfriend scales walls. Denna manikyr trivdes jag väldigt bra i. Jag bar den i två dagar och hade jag inte förstört en nagel så hade jag nog haft den längre. Den var väldigt mjuk och fin.

lördag 19 april 2014

Glad påsk



En riktigt 
GLAD PÅSK
önskar jag er alla

måndag 14 april 2014

Sliten födelsedags NOTD

Så här har dagens naglar sett ut men tummen får ni inte se för den är totalt sabbad. 
Tre lager av Deborah Lippmann, Pop life. Jag har klistrat på vita nail-stickers som jag köpt på Dollarstore för lite och ingenting. Typ 10kr för två.  

Nytt i samlingen

Idag kom dessa små skönheter hem till mig. Jag var "duktig" och beställde bara setet med de fyra småflaskorna i. Tänkte jag skulle testa och se vad jag tycker om dem. Jättebra att de finns, tycker jag.


Jag har sett många fina manikyrer med dessa så ikväll ska jag testa. 
Den jag känner mig mest tveksam till är den gula och då särskilt om man bara målar med den. Nikotinnaglar blir det då och det är inte vackert. 

söndag 6 april 2014

Grönt på grönt, NailArt Sunday



Jag såg en sån fin manikyr häromdagen hos Let them have polish som jag bara var tvungen att försöka mig på att efterlikna, lite grann iallafall. Jag använde mig av Cult Nails nagellack. Till basen använde jag två lager av Deal with it och till prickarna Feelin' froggy. Så idag/ikväll tänkte jag faktiskt vara med på LeLacks  NailArt Sunday!