tisdag 12 oktober 2010

Bild

Ännu mera skönheter! Idag kom min lilla beställning från ASOS rea och det blev 8 nagellack och en eyeliner. De kom i två fina svarta lådor man kunde nästan tro att det var en smyckeleverans. Jag gillar när man får fint paketerade paket och som ni ser så gillar jag även mintgröna nagellack. Men de är nog lite mera turkosa i verkligheten. Det blev ett OPI, Flashbulb fuschia, ett Illamasqua, Muse, ett Barry M, Pure turquise, ett Bourjois, Rose perfection, två Eyeko, Vintage polish & Lilac polish och två Asos paint by Ciaté, Lily & Lauren. Nu återstår bara att ta det svåra beslutet att välja vilken färg som ska målas inför morgondagen. Ett i-landsproblem! Eyelinern var en Grafitti eyeliner pen från Eyeko om någon är nyfiken på det.

2 kommentarer:

  1. Har aldrig handlat lack från ASOS. Blir mest smycken därifrån. Det ska bli spännande att höra om dem som jag inte känner till av dessa (vilket är typ alla utom OPI).

    SvaraRadera
  2. Sarah:Det var första gången som jag köpte lack från ASOS. De har inte skickat nagellack till Sverige förut men nu så. Ja, jag har inte testat Eyeko och Illamasqua förut. Ska bli spännande.

    SvaraRadera

Hej!!
Tack för att du läser och kommenterar min blogg. Jag svarar på kommentarer där du lämnar dem. Åsa