söndag 31 oktober 2010

Morgondagens.........

Eftersom jag inte har gjort någon Halloween manikyr så gjorde jag en julmanikyr istället;) åtminstone ser den ut som en sådan. Lacket jag målat med är Christian Dior, Red dahlia, 671. Det är blåare i verkligheten, mer blodfärgat. Det kanske är en Halloween manikyr iallafall. Två lager målade jag och det var lätt att måla med. Tipparna målade jag med Stargazer, 146.

lördag 30 oktober 2010

Rättelse

Nu så kommer det rätta namnet på Eyeko nagellacket som jag haft idag, nämligen, Jade green.

NOTD

Här kommer min dagens, Eyeko, Vintage Green? tror jag att den heter. Ursäkta den dåliga kvalitén.

Sista tävlingen på Nailmail

Nu är det dags för Nailmails sista tävling! Var med du också!!!

torsdag 28 oktober 2010

NOTD

Imorgon blir det fredagsbling och som ni ser så blev jag tvungen att testa bägge två :) Tre lager och det är i princip opakt. Ett riktigt julgrönt glitterlack och lillfingernageln ser ut som en julgran. Men fint är det och lättmålat var det.  

Paket......

Idag kom dessa två skönheter hem till mig. China Glaze, Party hearty och Mistletoe kisses. Visst ser de vackra och bling-blingiga ut? Jag kan inte hålla mig så ikväll lackar jag med Mistletoe kisses. Den andra känns lite julig än.                          

onsdag 27 oktober 2010

NOTD

Mitt senaste Tradera-köp! OPI, My private jet, inte det allra första holografiska versionen, antar jag, men väldigt snyggt ändå. Jag har målat tre lager och det var underbart att måla med som de flesta OPI brukar vara, tycker jag.

tisdag 26 oktober 2010

Uppfräschad NOTD

När orken tryter så blir det en enkel uppfräsching av den befintliga manikyren. Om man kan kalla OPI, Absolutely Alice för enkel :) Ett lager på existerande manikyr och voíla!!  

måndag 25 oktober 2010

NOTD

Morgondagens NOTD blir en tonad manikyr med China Glaze, White on white som start från lillfingernageln och sen har jag gradvis blandat det vita lacket med Zoya, Ibiza. Ibiza fick avsluta det hela på tummen. Ett mörkblått lack med skimmer i. Underbart snyggt (lacket, alltså)! Idéen till den manikyr fick jag när jag var sjuk sist och satt och slötittade Tyra Banks pratshow på TV. Jag har efter det sett tonade manikyrer på andra bloggar och tyckt att det varit snyggt så nu har jag äntligen gjort min egen.   

söndag 24 oktober 2010

NOTD med nail-art

Ikväll blev det rosa balettskor på ena tummen, åtminstone är det jag försökte mig på att måla. På resterande naglar har jag målat rosa band och nån rosett. Som grund har jag ett lager China glaze, First kiss och sen två lager med L'oréal Laquiresist, 022. Sen har jag frihandsmålat skorna och banden med rosa och grå nail-art lack.

Söndagskväll

Efter en fin och solig söndag så tänkte jag visa en bild på Chanel, Paradoxal, fotat i solsken men bilderna blev inte bra så det hoppar jag över. Nu ska jag skriva nästa inlägg och då blir det lite bilder.

lördag 23 oktober 2010

NOTD

Imorgon blir det en favorit i repris, nämligen Chanel, Paradoxal!

Tävling på Nailmail

Nu tipsar jag om en tävling till!! Vad gör man inte för att vinna nagellack? Karin på Nailmail har tävling nummer 3! Var med du också!

NOTD

Dagens manikyr blev två lager av H&M, All eyes on me. En dröm att måla med och bra torktid. Jag behövde inte ens ett snabbtorkande överlack. På tummen har jag satt fast lite rhinestones  men det blev jag inte så nöjd med men jag visar ändå. Jag gjorde manikyren igår kväll och redan har två lossnat.

fredag 22 oktober 2010

ebay....

..och nu har ebay-fingret varit framme igen. Nu blev det två lack från China Glaze, Mistletoe kisses och Party Hearty¨. Spännande!!

A english post!

I´ve recived this a sunshine award from designs-nail a while ago and I like to say thanks!!!
It was some questions to be answered and some links to be made to other blogs but I´m a little bad on doing things like that so I give my a sunshine award to all the blogs I follow!!
And I wish you all a wonderful weekend!!

torsdag 21 oktober 2010

NOTD

 Idag har jag målat naglarna med MNY, 657 och det krävdes tre lager för att få det jämnt och täckande. 657 är ett turkosblått skimmrande nagellack (bild 1). Sen så kom jag på att jag skulle försöka göra en liknande manikyr som Karin på Nailmail gjorde för ett tag sen. Så jag målade med Models own, Silver spangle nail polish upptill på naglarna, se bilden i mitten. På detta målade jag ett lager av Orly, Matte top. På nedre bilden syns det färdiga resultatet. 

onsdag 20 oktober 2010

NOTD (morgondagens)

Var in på H&M och köpte mig en ny tröja idag och fick lite problem när jag kom hem. Vilket nagellack passar bäst? Jag valde H&M, Sophisticated Susanna och målade en vit rand på varje nagel (tummarna fick två ränder) med China Glaze, White on white och när jag överlackat naglarna så målade jag de vita ränderna med Orly, Matte top, för att få en brytning i det glansiga. Översta bilden är de lacken jag valde mellan och min nya tröja. Bilden i mitten visar manikyren utan överlack och ett lager vitt nagellack. Den nedre bilden har jag lackat både med överlack och det matta lacket.

Ännu en tävling på Nailmail!!

Var med och tävla med Nailmail du också. Denna gång kan du vinna tre olika Nubar nagellack!

NOTD

Igår kväll så blev jag sugen på en ljus manikyr så jag målade med vita naglar och glitter lack. Det blev en frostig känsla på denna manikyr. Jag började med ett lager av China Glaze, White on white och sen två lager med China Glaze, First kiss och över alltihop två lager med China Glaze, Fairy dust. Och så klart ett lager snabbtorkande överlack men det tog ändå en väldigt lång tid innan allt torkade.  Fairy dust är ett glitterlack med olikfärgat glitter men det syns tyvärr inte så bra på bilden. Glittret ser lite holografiskt ut. 

måndag 18 oktober 2010

Och vad ska en nagellacksfantast ha på naglarna om inte........

 
           


... om inte nagellacksflaskor i mängd??

Dagens...

God kväll! Nu kommer dagens manikyr och för en gångs skull så har jag gjort rent runt mina naglar efter lackning! Och sen så har jag lekt lite med kortets färger för att försöka få fram den rätta färgen på naglarna så det är därför mitt skinn ser gulare ut men lacket som denna gång är Barry M, Pure turquise blev mer likt den färg det har i verkligheten på mina naglar. Jag har även använt ett annat underlack denna gång. Det blev ett Revlon som jag har haft hur länge som helst och det verkar som manikyren har hållit bättre än vanligt. Så nu tror jag att jag ska ta fram mina nail-art lack och leka lite.

söndag 17 oktober 2010

Tävling på Nailmail

Jag är med i en tävling på Nailmail! Klicka på länken så kan ni också vara med!! Man kan vinna de två lacken som är på bilden till vänster.

NOTD

Ännu ett av mina ASOS-lack, asos paint by ciaté, Lauren. Ett snyggt blått krämlack som var en dröm att måla med och bara två lager behövdes för att få det jämt och täckande. Nu återstår det bara att se om det sitter bra på mina naglar. Jag har börjat fundera på om det kan vara mitt över- eller underlack som gör att de flesta nagellack flagar av mina naglar. Jag tycker att de borde sitta bättre. Jag tror jag måste kolla in Helmer om jag har lite andra över- och underlack jag kan testa. Det har jag :)

lördag 16 oktober 2010

NOTD

Här får ni en till bild på OPI, Flashbulb fuchsia, tagit ute i solen och nu ser man glittret i den bättre och färgen blev även den mer korrekt återgiven.

fredag 15 oktober 2010

OPI

Ohh, äntligen har jag detta lack i min ägo. Jag har varit sugen på det sen ifjol men det har inte blivit inköpt förrens nu. Det är OPI, Flashbulb fuchsia. Endast två lager av detta underbara rosa lack. Det är något mörkare än vad bilden visar och det går lite i blått och är skimmrande. Tror inte att knallrosa kan bli så mycket snyggare. Lätt att måla med och torktiden var okej.

torsdag 14 oktober 2010

WOW

Kolla in mitt nya favorit nagellack!!!!!
Underbart att måla med och vilken färg!!! Perfekt!! Två lager och ett hade räckt för en som målar tjockare lager än vad jag gör. Illamasqua, Muse.

Nytt



Gårdagens paket innehöll detta nagellack, Star Gazer, 146. Ett glitterlack med klar bas och glitter i rött, grönt och silver. Ett riktigt bling-blingit lack som blir perfekt till jul. Jag har inte provat det än men jag ville visa lacket. Övre bilden är skarp och den undre suddig så att ni ser glittret.

onsdag 13 oktober 2010

NOTD

Lack nummer två från ASOS beställningen och det Eyeko, Lilac polish. Ett ljuslila krämlack, något skirt så det krävdes tre lager för att få det jämt och täckande men det var det lätt att måla med.

tisdag 12 oktober 2010

NOTD

Först ut blev Bourjois, Rose perfection! Ett rosa krämlack med ett svagt guldskimmer i. Något mörkare i verkligenheten. Underbart att måla med och jag gillar penseln skarpt. Jag kan nästan måla naglarna med ett drag. Tre lager har jag målat och de torkade snabbt men för att få det genomtorrt så har jag målat ett lager snabbtorkande lack över. Nu ska jag göra kväll och smörja in mina torra nagelband, det ser verkligen ut att behövas.

Bild

Ännu mera skönheter! Idag kom min lilla beställning från ASOS rea och det blev 8 nagellack och en eyeliner. De kom i två fina svarta lådor man kunde nästan tro att det var en smyckeleverans. Jag gillar när man får fint paketerade paket och som ni ser så gillar jag även mintgröna nagellack. Men de är nog lite mera turkosa i verkligheten. Det blev ett OPI, Flashbulb fuschia, ett Illamasqua, Muse, ett Barry M, Pure turquise, ett Bourjois, Rose perfection, två Eyeko, Vintage polish & Lilac polish och två Asos paint by Ciaté, Lily & Lauren. Nu återstår bara att ta det svåra beslutet att välja vilken färg som ska målas inför morgondagen. Ett i-landsproblem! Eyelinern var en Grafitti eyeliner pen från Eyeko om någon är nyfiken på det.

Paket......

Idag har två paket kommit och ett med nagellack! Men nu måste jag på föräldramöte så bilder kommer sen.

måndag 11 oktober 2010

Nail art # Dots

Tre lager av Viva la diva, 74. Läcker blå färg som var väldigt lättmålad och den fick utgör grund för min nail art nämligen små prickar i färgerna rött, grönt, gult och vitt. Jag har bara duttat fritt med mina nail art färger och på bilden nedan ser ni resultatet. Lite skojigt, tycker jag.

söndag 10 oktober 2010

NOTD

Det blev det gröna MNY, 757. Ett skimmrande skogsgrönt lack. Något skirt och jag behövde fyra lager för att få det snyggt och täckande. Lättmålat var det och torkade snabbt så nu får vi se hur det ser ut imorgon efter jobbet.  

Lite nya lack

Idag har jag varit och shoppat lite grann. Lite nya saker till köket och badrummet men det slank även ner tre nya nagellack när jag var in på Lindex. Det blev två stycken MNY, 757 & 657  och ett Viva la diva, 74. MNY lacken har jag varit sugen på sen jag såg att de skulle komma men det var väldigt urplockat på Lindex så jag tog två av de snyggaste som fanns kvar. De kostade 29.50/styck och Viva la diva lacket hittade jag i en rea-låda för 25 kronor. Vet inte vilket jag ska ta först men det kommer en NOTD senare ikväll.

fredag 8 oktober 2010

Paket

Idag har jag fått ett paket men inte ett enda nagellack. Jag hade köpt en primer från Illamasqua och en Brush cleaner från Bare Minerals. De är inte testade än men vill ni ha en recension så kan ni hojta till. Men jag vet att ert största intresse är det samma som mitt, nämligen nagellack och jag har ett antal på ingång och så fort de kommer så kommer ni att få se bilder på mina nya godingar! Åtminstone så hoppas jag att det är godingar som kommer :).  

Medlem nr 1, gillar du denna färg???

Visst är det snyggt? Diamond cosmetics, Monarch masquerade!!! Bara två lager!! Sarah, det är så fint!! Vill du bli av med fler nagellack? ;)

torsdag 7 oktober 2010

Tomorrow´s NOTD

Ikväll har ett par gamla godingar fått komma fram ur en av Helmer-lådorna. Det blev en fransk manikyr med lite glittertouch. Jag har Viva la diva, 93, som grund med tre lager över hela nageln. Det är ett svagt rosa lack med guld glitter i. Det här lacket har nog minst ett par år på nacken. Jag frihandsmålade tipparna med tre lager av Nivea Mini colour, 01 Sugar, som är ett vitt  lack med guldglitter och även detta har några år på nacken. 

NOTD

Igår kväll var jag trött så då blev det bara en layering över det befintliga OPI nagellacket. det gjorde jag med Nfu-Oh, 52 och så här snyggt blev resultatet. Ganska läckert och på bilden syns de olika färgerna i flakesen tydligare än vad de har gjort i verkligheten.

tisdag 5 oktober 2010

Så sant som det är sagt!

I´m not really a waitress, OPI, ett av mina favoritlack när det gäller röda nagellack. Det är som en julgranskula, något rödare i verkligheten mot vad bilden visar. Helt underbart och två lager var det enda som behövdes.  

måndag 4 oktober 2010

Bling bling

Jag gillar verkligen bling bling på naglarna och jag vet inte om det kan bli så mycket mera än så här? Jag målade ett lager över det svarta Rimmel lacket.  Bling bling lacket är Sally Hansen och jag tror den heter 62, Secrets . Ett av mina favoritnagellack. Det blir så härligt glittrande i alla möjliga färger.  Den övre bilden är lite suddig för jag tycker att glitter syns bättre då och nedan, en skarp bild så att lacket syns.