måndag 29 oktober 2012

Fråga?

Jag har börjat använda Scratch nail food och smörjer in naglarna med det precis efter jag har tagit bort lacket. Jag väntar en stund och sen målar jag naglarna igen men jag tycker att lacket sitter så dåligt. Kan det vara nail fooden det beror på? Vad tror ni?

6 kommentarer:

 1. Absolut! All olja - hur nagelvänlig den än är - gör att lacket sitter sämre. Så det är en avvägning man gör om man vill ha väloljade naglar eller en hållbar manikyr :)
  När jag fortfarande ville att lacket skulle sitta fast så smörjde jag och väntade sen en halv dag eller nått för att oljan verkligen skulle få chans att jobba. Sen tvättade jag händerna med diskmedel precis innan jag skulle lacka och efter lackningen satte jag olja på nagelbanden och under den fria kanten. Då blir naglarna iaf oljade så gott det går utan att oljan stör nagellacket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Cactus: Ja det är så :( Mina naglar mår bättre av olja men det är ju inte så kul med flagnade lack på jobbet. Jag får göra som du och lägga på det efter lackningen och så får jag väl ha nagellacksfria helger och olja som 17 då :)

   Radera
 2. Kan ju vara att du inte låtit Nail Food torka in tillräckligt innan du lägger baslacket.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helena: Så kan det vara men jag tycker jag väntar så länge innan jag lägger på baslacket. Jag får vänta längre!

   Radera
 3. Jag brukar smörja in naglarna med NF sen låter jag det sitta en stund och sen torkar jag av naglarna med typ papper eller en bomullsrondell el likn för att ta bort ev överflöd som ej gått in i nageln. Sen lackar jag som vanligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rutan S: Tack! Det ska jag också testa!

   Radera

Hej!!
Tack för att du läser och kommenterar min blogg. Jag svarar på kommentarer där du lämnar dem. Åsa